Dziecięca grupa HALO KIDS! Warsztaty teatralno-ruchowe! Pomogą w komunikowaniu.

Czy Twoje dziecko doświadcza problemów w komunikacji? Ma problemy z wypowiedzią (opóźniony rozwój mowy, jąkanie), czuje się zagubione w grupie lub ma trudności w nawiązywaniu relacji? Ma od 6 do 11 lat? Jeśli tak, to zapraszamy Twoje dziecko na wyprawę w krainę działań teatralno-ruchowych. Prowadzimy zajęcia metodą dramy, pracujemy nad pewnością siebie, rozwijamy predyspozycje i zdolności komunikacyjne, uczymy dziecko funkcjonowania w grupie rówieśniczej.

Poprzez zabawę Twoje dziecko usprawni swoje umiejętności komunikacyjne i nauczy się nawiązywać serdeczne relacje w bezpiecznej dla siebie przestrzeni. Zajęcia prowadzi doświadczona terapeutka jąkania.

Zajęcia odbywają się w każdą środę, w godzinach 17.00-18.00 w Inkubatorze Kultury, przy ul. Woj. Polskiego 90 w Szczecinie.

Koszt zajęć to 120 zł miesięcznie, płatne na konto Fundacji w mbank o nr: 81114020040000310276636939

Zgłoszenia i dodatkowe informacje:

rodzice@fundacjahalo.pl lub pod nr tel. 517 262 534
Serdecznie zapraszamy!

gallery

Z naszego archiwum – tak pisał o nas Kurier Szczeciński przy pierwszym naborze do grupy w maju tego roku. Nie zapominajcie, teraz zajęcia odbywają się w Inkubatorze Kultury, przy ul. Woj. Polskiego 90, w Szczecinie, w środy od 17.00 – 18.00.

W czym pomogą zajęcia? Pomogą w komunikowaniu.

Metaxia z Cypru, wolontariuszka Erasmus+ prowadziła wczorajsze warsztaty #HALOKIDS naszej Fundacji.
Pomagała dzieciom rysować samych siebie, dekorować, tak jak to czuli oraz wyrazić swoje uczucia na temat swoich prac.

Olbrzymie podziękowania dla Stowarzyszenie POLITES i EVS in Szczecin
Dzieci wyszły z zajęć bardzo zadowolone i bardziej świadome samych siebie